Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

BAIA MARE

Descoperire macabră astăzi după amiază într-o garsonieră din Baia Mare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Descoperire macabră astăzi după amiază într-o garsonieră din Baia Mare. Un bărbat în vârstă de aproximativ 65 de ani a fost găsit fără suflare căzut lângă pat.

 

Cei care au cerut ajutor la 112 au fost chiar vecinii îngrijorați că nu l-au mai văzut pe barbat de câteva zile. Ba mai mult, niște prieteni veniseră în vizită la bărbat iar aceștia nu reușeau să dea de el. Nu răspundea nici la ușă, nici la telefonul mobil.

 

La fața locului au venit pompierii militari de la descarcerare, echipajele polițiștilor băimăreni și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș.

 

Cum bărbatul locuia în chirie în garsonieră a fos chemat și proprietarul garsonierei. În prezența lui, pompierii au spart yala de la ușa de acces și au pătruns în interior. Medicii nu au mai putut decât să constate decesul chiriașului.

 

 

Criminaliștii au preluat ancheta și au examinat exterior cadavrul. La o primă vedere nu s-au observat urme de violență pe corp. Cadavrul a fost dus la morga Spitalului Județean de Urgență Baia Mare pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

 

Vecinii spun că bărbatul nu suferea de boli grave, spunând doar că se deplasa mai greu din cauza unor dureri la picioare. Medicii legiști vor face lumină în acest caz și vor afla cum a decedat bărbatul.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

De ce tace Vasile Blaga?

Asculta acest articol Despre Vasile Blaga s-a vorbit ani în șir ca despre cel mai bun ministru de interne de