Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Bruce Willis a devenit tata pentru a patra oara

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Actorul american Bruce Willis a devenit tata pentru a patra oara, dupa ce a doua soţie a sa, Emma Heming, a nascut, duminica, o fetiţa. Informaţia a fost confirmata de agentul de presa al actorului.

Emma Heming, in varsta de 33 de ani, a nascut o fetiţa – care a primit numele Mabel Ray – intr-o clinica din Los Angeles. Bebelusul a avut la nastere greutatea de 4,1 kilograme, informeaza Mediafax.

Bruce Willis, in varsta de 57 de ani, si Emma Heming s-au casatorit in martie 2009.
Bruce Willis si prima lui soţie, actriţa americana Demi Moore, au fost casatoriţi intre anii 1987 si 2000 si au impreuna trei fiice – Rummer, nascuta pe 16 august 1988, Scout LaRue, nascuta pe 20 iulie 1991, si Tallulah Belle, nascuta pe 3 februarie 1994.

Bruce Willis a devenit celebru in 1985, odata cu apariţia in serialul de televiziune castigator al unui premiu Emmy “Maddie si David”.

Apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri in filme de acţiune, precum celebra serie “Greu de ucis”, “Ultimul samaritean”, “Pulp Fiction” si “sacalul”. Actorul american a putut fi vazut de curand in filmul de acţiune “Eroi de sacrificiu/ The Expendables”, de Sylvester Stallone.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns