Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Cultele din judet au primit peste un milion de lei de la Consiliul Judetean

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
28 de consilieri judeteni au votat alocarea a peste un milion de lei bisericilor
28 de consilieri judeteni au votat alocarea a peste un milion de lei bisericilor

    Luni, 2 aprilie, consilierii judeteni satmareni s-au reunit in sedinta extraordinara. S-au repartizat bisericilor peste un milion de lei.

Intalnirea a fost prezidata de Csehi Arpad Szabolcs – presedintele Consiliului Judetean Satu Mare, secondat de vicepresedintii Adrian Stef si Mircea Govor si de secretarul judetului – Mihaela Elena Ana Crasnai.

Pe ordinea de zi au fost incluse 7 proiecte de hotarari. Dupa adoptarea ordinei de zi s-a trecut la dezbaterea proiectelor de hotarari.

Primul proiect privind rectificarea bugetului general consolidat al judetului Satu Mare pe anul 2012 s-a referit la alocarea sumei de 1.028.000 lei bisericilor din judet. Initial a fost vorba despre alocarea sumei de 1.000.000 de lei, iar Comisia Economica a propus majorarea cu 28.000 lei in favoarea Protopopiatului Ortodox Satu Mare. In  acest fel Cultul Ortodox primeste 493.000 de lei.

Mai multe cititi in editia tiparita disponibila la chioscurile de ziare sau in editia electronica (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

6 pentru Primaria Satu Mare

Asculta acest articol In vreme ce pentru presedintia consiliului judetean sunt inscrisi 12 candidati, functia de primar al capitalei de