Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare – Ziua portilor deschise, la Colegiul Economic

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Joi are loc Ziua portilor deschise, activitate in cadrul Zilelor Colegiului Economic Gheorghe Dragos. Toti viitorii absolventi ai claselor a VIII-a sunt invitati sa viziteze liceul.

Cu aceasta ocazie se va organiza o expozitie cu mai multe numere din revista scolii, care gazduiesc creatii ale elevilor. De asemenea, se vor proiecta imagini surprinse in timpul diferitelor activitati (cercul pedagogic, serbarea de Craciun, momentul Eminescu, momentul Halloween, Dragobetele, revista scolii etc.) astfel incat elevii vizitatori sa-si formeze o parere cu privire la modul de lucru al profesorilor din.

Activitati interactive pe teme de matematici distractive se vor desfasura in cabinetul de matematica.

Catedra de specialitati economice va prezenta firmele de exercitiu in toate salile claselor a XI-a si a XII-a.

in cabinetul AEL va avea loc prezentarea unei lectii AEL, o expozitie de referate, lucrari si portofolii ale elevilor, o expozitie de icoane pe sticla si se vor putea simula jocuri interactive logice pe calculator.

In cabinetul de limbi va avea loc o comemorare Shakespeare, prezentari PPT “Capitale Vest-Europene”, prezentarea unor itinerarii in mai multe limbi studiate in scoala si un concurs de karaoke.

In sfarsit, in cabinetul de istorie se va desfasura un atelier de lucru cu tema “Cunoasterea istoriei locale”, prilej cu care se vor expune lucrari ale elevilor si se vor prezenta portofolii.

Informatiile ne-au fost comunicate de profesoara Florentina Chi;.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns