Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Fermierii incep sa-si lucreze pamanturile de frica amenzilor

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Conducerea APIA Satu Mare la conferinta de presa de marti, 10 aprilie
Conducerea APIA Satu Mare la conferinta de presa de marti, 10 aprilie

Marti, 10 aprilie, conducerea Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) Satu Mare, a convocat o conferinta de presa. La aceasta reuniune de lucru directorul Viorel Pintea a fost secondat de sefii de servicii Mihai Seres, Viorel Bente si Viorel Corb.

In deschidrea acestei intalniri cu presa, directorul Pintea si-a manifestat bucuria pentru rezultatele obtinute cu sprijinul presei.

El a facut referire cu satisfactie ca in aceasta perioada au scazut considerabil suprafetele de teren nelucrate. Teama pierderii subventiei, dar si eventualele sanctiuni au conduse la motivarea proprietarilor de terenuri agricole.

Este o placere, spunea directorul Pintea sa mergi de la Satu Mare spre Ardud – Supur si apoi spre Tasnad, sau chiar spre Oas si sa vezi interes in gospodarirea terenurilor, spre deosebire de anii anteriori. Este rodul unei campanii de informare de succes, dar si a extinderii controalelor in toate localitatile judetului.

Platile sunt facute aproape in totalitate
Mai multe cititi in editia tiparita disponibila la chioscurile de ziare sau in editia electronica (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Un proiectil din cel de-al Doilea Razboi Mondial a fost gasit pe str. Ratul Mare

Un proiectil de 40 mm in stare avansata de corodare si provine din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial a fost gasit pe str. Ratul Mare. Un satmarean de 61 de ani a sesizat Politia in cursul zilei trecute, in jurul orei 17, ca a gasit un proiectil, in timp ce efectua sapaturi pentru forarea unei fantani pe strada Ratu Mare din municipiu.

Cart