Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Persoanele pot sa verifice online daca sunt asigurate

Sigla Informatia Zilei
Oricine doreste sa verifice daca este sau nu asigurat poate sa faca de acum acest lucru foarte simplu prin accesarea paginii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS)
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol


  Oricine doreste sa verifice daca este sau nu asigurat poate sa faca de acum acest lucru foarte simplu prin accesarea paginii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), la adresa http://www.cnas.ro/despre-noi/interfata-siui-online. Singurul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa introduceti codul numeric personal si un cod afisat de catre program, respectiv codul de identificare al asiguratilor din SIUI (Sistemul Informatic Unic Integrat).

CID-ul este folosit la identificarea unica in sistem a persoanelor asigurate. Valoarea sa este generata pe baza CNP-ului.

La ora actuala in Romania exista aproximativ 18 milioane de asigurati. O astfel de informatie este extrem de utila tinand cont ca asiguratii trebuie sa prezinte o adeverinta care sa ateste calitatea de asigurat atunci cand se prezinta la medic, in sensul de a demonstra ca au taxele platite la sanatate.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns