Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare – O cititoare a ziarului nostru a salvat viata unui caine

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Joi dimineata, in jurul orei 8 si 20 de minute, am fost contactati telefonic la redactie de catre o cititoare a ziarului nostru care dorea sa sesizeze urmatoarea problema:

“Pe strada Ravensburg din municipiul Satu Mare am gasit un caine foarte grav bolnav si pur si simplu nu stiu cui sa ma adresez. Pare sa fie intr-o stare grava si zace pe presul din fata unei unitati comerciale”. Am luat legatura cu Lucretia Simu, presedintele Asociatiei Free Life Satu Mare, pentru a semnala problema.

Putin dupa ora 16, reprezentanta asociatiei de protectie a animalelor ne-a contactat si ne-a informat ca acel caine a fost ridicat de voluntarii asociatiei si dus la un medic veterinar care a luat masurile necesare pentru a-i salva viata.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

ULTIMELE STATISTICI

România, pe primul loc la numărul de persoane cu handicap

România are în evidențe peste 800.000 de persoane cu handicap, ceea ce ne plasează în fruntea clasamentului european.

This content is for IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ PLUS 3 LUNI, IZ PLUS ANUAL, IZ Plus Lunar, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ <35, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, and IZ+ si Tiparit si PDF Lunar members only.
Log In Join Now