Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

CEREMONIE LA SATU MARE

Zece jandarmi sătmăreni au fost avansați în grad, de ziua lor

Zece jandarmi sătmăreni au fost avansați în grad, de ziua lor
Șirul evenimentelor dedicate Zilei Jandarmeriei Române a continuat la Satu Mare printr-un ceremonial, care s-a bucurat de participarea a zeci de persoane. Totodată, trebuie menționat faptul că zece cadre militare au fost avansate în grad, înaintea expirării stagiului minim.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Miercuri, 3 aprilie, curtea Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare a îmbrăcat haine de sărbătoare.

 

 

Evenimentul festiv s-a bucurat de prezența oficialităților locale și județene, printre care îi amintim pe: inspector școlar general Anișoara Boitor, prefectul Radu Roca, subprefecții Romeo Pop și Altfatter Tamaș, președintele Consiliului Județean Satu Mare Pataki Csaba, viceprimarul Adelin Ghiarfaș, directorul Cancelariei prefectului Radu Iancu, comisar Sorin Stan – șeful Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare.

 

Zece jandarmi sătmăreni au fost avansați în grad, de ziua lor

 

Printre cei care i-au felicitat pe jandarmi pentru toată munca depusă și misiunile duse la bun sfârșit s-a regăsit și prefectul Radu Roca.

Ziua Jandarmeriei Române, sărbătorită la 3 aprilie în cinstea semnării de către domnitorul Grigore Alexandru Ghica a actului domnesc prin care era reorganizat Corpul Jandarmilor ca instituție în slujba asigurării libertăților cetățenești și a ordinii de drept în stat, reprezintă un moment de sărbătoare pentru toți cei care cu profesionalism și responsabilitate asigură climatul de stabilitate și de ordine în societate. 

 

 

De Ziua Jandarmeriei, suntem alături de domniile voastre. Personal, am o colaborare excelentă cu instituția dumneavoastră. Ne-ați fost alături ori de câte ori s-a impus. Fie că vorbim de inundații, incendii, sau alte situații de urgență, ați răspuns de fiecare dată „Prezent la datorie” și ați respectat jurământul depus.

 

 

Vă mulțumesc în numele Instituției Prefectului Satu Mare pentru buna colaborare pe care am avut-o în cei doi ani de când am preluat funcția de prefect și să vă asigur că voi fi alături de dumneavoastră, așa cum a fost de fiecare dată când ați avut nevoie.

 

 

Cu acest prilej, urez tuturor jandarmilor sătmăreni întreaga mea apreciere pentru activitatea pe care o desfășoară, multă sănătate, împliniri personale și profesionale și un călduros La mulți ani!”, a precizat prefectul Radu Roca, în discursul său.

Clade felicitări, dar și distincții au primit jandarmii sătmăreni din partea inspectorului șef al unității, Gheroghe Vlonga.

 

Zece jandarmi sătmăreni au fost avansați în grad, de ziua lor

 

Cu ocazia Zilei Armei, pentru implicarea, spiritul de echipă şi profesionalismul de care au dat dovadă în îndeplinirea misiunilor încredinţate, au fost înaintați în grad înaintea expirării stagiului minim: 1 ofiţer şi 5 subofiţeri, astfel: în gradul de colonel – locotenent colonel Lucuț Camelia – Mihaela; în gradul de maistru militar clasa a III – a – M.M. clasa a IV –a – Hadade Cristian – Marius; în gradul de plutonier adjutant șef: plutonier adjutant Bărbos Stelian – Antoniu, plutonier adjutant Biro Mihaly – Lorant; plutonier adjutant Ciuleanu Niculiță – Vasile, plutonier adjutant Costin Gheorghe – Radu, plutonier adjutant Kiss Attila; în gradul de plutonier adjutant – plutonier major Micu Ovidiu – Nicolae; în gradul de plutonier major – plutonier Erdei Diana – Daciana; în gradul de plutonier – sergent major Tomoiagă Mircea – Radu.

 

 

Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu, 10 ofițeri și 41 de subofițeri au fost recompensați cu mulțumiri și 10 ofițeri și 46 de subofițeri au fost recompensați cu felicitări.

 

Zece jandarmi sătmăreni au fost avansați în grad, de ziua lor

 

Ziua Jandarmeriei Române este marcată în fiecare an la 3 aprilie, reprezentând data la care a fost semnat actul de înfiinţare a jandarmeriei “Legiuirea pentru reformarea Corpului slujitorilor în jandarmi”, în anul 1850, de către domnul Moldovei, Grigore Alexandru Ghica (1849-1853).

 

Citește și:

Sute de sătmăreni în Centrul Nou, la Ziua Jandarmeriei Române

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

DROGAȚI LA VOLAN

Polițiștii i-au depistat în trafic

Pe drumurile din Maramureș continuă să conducă șoferi care au consumat substanțe psihoactive. Din fericire, unii sunt prinși de lucrătorii poliției, la controalele din trafic. Un astfel de caz a avut loc în 4 noiembrie, în jurul orei 22.00, când polițiștii Serviciului Rutier, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autoturism, care circula pe strada Olarilor, dinspre strada Simion Bărnuțiu, către strada Horea.