Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Eveniment caritabil de alergare pe banda in premiera in Romania

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

In perioada 26-27 mai 2012, Ro Club Maraton, cel mai mare club de alergatori amatori din tara, cu sprijinul Organizatiei Salvati Copiii deruleaza un eveniment caritabil de alergare pe banda, desfasurat pe un interval de 24 de ore, in premiera pentru Romania.
    

Actiunea va avea loc in Bucuresti, urmand ca fondurile stranse sa fie donate in beneficiul programului de reducere a mortalitatii infantile “Fiecare copil conteaza” derulat de catre Salvati Copiii.
“In cadrul evenimentului vor fi organizate trei probe de alergare pe trei benzi diferite. In premiera pentru Romania, Gabriel Solomon va alerga neintrerupt timp de 24 de ore pe banda Solo Run, incercand astfel ca prin distanta cumulata in acest interval de timp, sa includa Romania in topul celor mai bune 25 de rezultate inregistrate in lume in curse similare, devenite foarte populare la nivel mondial, recordul inregistrat pana in acest moment fiind de 247.45 km distanta alergata.

12 sportivi amatori vor organiza pe banda Relay o stafeta, astfel incat sa alerge cumulat cele 24 de ore. Pe banda King of Speed se va organiza o cursa contra cronometru, in cadrul careia oricine se poate inscrie pentru a alerga pe o durata de 15 minute. Persoana care va parcurge cea mai lunga distanta in acest interval va fi premiata. Imagini de la intregul eveniment vor putea fi urmarite live pe internet pe site-ul www.42pentruosansa.ro/24h.”, se arata in comunicatul organizatiei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns