Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

16 satmareni au ajuns la Urgenta din cauza muscaturilor de capuse

Sigla Informatia Zilei
Din cele 455 de persoane care s-au prezentat la UPU Satu Mare in perioada 25 - 28 mai, 16 au fost intepate de capuse, 5 au fost muscate de caini, iar 4 au fost in stare avansata de ebrietate.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Primii pacienti la UPU
Primii pacienti la UPU

Doi satmareni au ajuns la sfarsitul saptamanii trecute la Unitatea de  Primiri Urgente a Spitalului Judetean Satu Mare in urma unor tentative de suicid. Este vorba de un barbat si o femeie care au incercat sa-si curme viata inghitind mai multe medicamente.

Celor doua persoane le-a fost acordata asistenta medicala de specialitate, fiind inlaturat astfel riscul ca viata sa le fie pusa in pericol. Potrivit purtatorului de cuvant al SJU, Constantin Demian, in cazul barbatului s-a luat decizia internarii lui in sectia de Psihiatrie.

Alte doua persoane, un adult si un copil au ajuns la spital in urma unor intoxicatii accidentale. Femeia, in varsta de 33 de ani a inghitit din neatentie o cantitate mica de clor, iar un copil de doi ani si jumatate, a baut putin antibiotic. “Ambele cazuri au fost rezolvate in cadrul UPU si nu au necesitat internarea in spital” a precizat Constantin Demian

Din cele 455 de persoane care s-au prezentat la UPU Satu Mare in perioada 25 – 28 mai, 16 au fost  intepate de capuse, 5 au fost muscate de caini, iar 4 au fost in stare avansata de ebrietate. Opt persoane au solicitat tratament in urma unor agresiuni.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns