Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Scoala din Valea Vinului si-a felicitat fostele cadre didactice

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Fostii dascali au primit diplome si buchete de flori
Fostii dascali au primit diplome si buchete de flori

Astazi, 31 mai, la Scoala cu clasele I-VIII din comuna Valea Vinului a avut loc un eveniment care ar trebui preluat de toate institutiile de invatamant din judet. 

Actualele cadre didactice, in frunte cu directorul Alin Pop, au inmanat diplome de multumire fostilor invatatori, profesori, secretari, directori, care de-a lungul timpului au invatat generatii intregi de copii.

Din programul dedicat acestei zile au facut parte mai multe activitati. In prima faza, in jurul orei 10, toti elevii care invata aici, impreuna cu profesorii si invatatorii lor, s-au adunat in fata cladirii pentru a-i aplauda si pentru a le oferi cate o floare celor aproximativ 20 de persoane invitate special. Totodata, directorul Alin Pop le-a acordat acestora cate o diploma, in semn de multumire si de respect pe care scoala il are pentru ei. La finalul acestei activitati s-a tinut un moment de reculegere pentru cei care au trecut in vesnicie. Dupa aceea, cativa elevi au aratat de ce au fost premiati international la diverse concursuri de pian, si au cantat in fata scolii, nu la pian ci la orga, fiind rasplatiti cu ropote de aplauze. In timp ce clasele mari s-au echipat pentru campionatul de sport din curte, dascalii au stat pentru cateva minute in holul scolii unde au retrait amintiri privind pozele cu ei, afisate cu aceasta ocazie pe un perete de la parterul scolii.

Incepand de azi, scoala din Valea Vinului se poate lauda cu un muzeu aflat in cladirea veche, cea care in urma cu cateva zile gazduia doar scaune, mobilier vechi. Acum, copiii pot vedea obiecte vechi puse la dispozitie de profesorii Alin Pop si Mihai Seucan. Sunt expuse o colectie de bancnote, carti, peretare, fotografii si multe altele. Este doar la inceput, astfel ca toti cei din localitate care pot ajuta la imbogatirea acestuia sunt bineveniti sa-si “adaposteasca“ lucrurile pe care sa le admire elevii din localitate. Muzeul a fost inaugurat azi, 31 mai, si a fost sfintit de catre preotul ortodox, paroh in Valea Vinului, Ioan Bonea.

In jurul orei 12, dascalii s-au retras in sala de informatica unde s-au simtit bine, au servit o gustare si au depanat amintiri.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns