Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Doua tinere romance, ucise in masacrul din Hula (Siria)

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Presedintele comunitatii siriene din Timisoara, Ziad Mashalmeh, a declarat, vineri, ca doua tinere din municipiu, care erau plecate de mai mult timp in Siria, la tatal lor, au fost ucise in masacrul din Hula.

Potrivit dr. Ziad Mashalmeh, cele doua tinere, in varsta de 18 si 23 de ani, erau surori din Timisoara si se aflau la Hula, in Siria, unde se mutasera de mai multa vreme la tatal lor.

“Saptamana viitoare, va fi zi de doliu la Timisoara in memoria celor doua fete si a celorlalte victime ale masacrului. Cele doua tinere, Ahma si Misrin, aveau 18 si 23 de ani, iar tatal lor, Abdul al Hakim, a studiat Medicina in Timisoara. Acesta s-a casatorit cu o timisoreanca pe nume Georgeta, mama fetelor, dar s-a intors in Siria. Fetele au plecat si ele de mai multa vreme in Siria, la tatal lor. Nu stim unde locuieste acum mama fetelor ucise la Houla. Facem apel pe aceasta cale sa ne caute ca sa o ajutam in aceste momente grele”, a declarat dr. Ziad Mashalmeh, citat de Mediafax.

MAE anuntase, marti seara, ca l-a convocat pe insarcinatul cu afaceri al Siriei la Bucuresti, Zyad Zaher Edin, pentru a condamna violentele comise in localitatea Hula, soldate cu moartea a cel putin 108 de persoane, dintre care aproape jumatate copii, si aproximativ 300 de raniti.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns