Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

ACCIDENT ÎN SATU MARE: Un nou impact mortal pe Aurel Vlaicu

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Marţi, 12 septembrie, îm jurul orei 05.00, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, a fost anunţată producerea unui accident rutier pe strada Aurel Vlaicu, municipiul Satu Mare.

La locul evenimentului s-au mobilizat echipajele operative din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă dotată cu modul de descarcerare, o autospecială cu descarcerare grea şi o ambulanţă Smurd de terapie intensiv mobilă.

La faţa locului, pompierii au constatat faptul că, în accident a fost implicat un autocamion şi un autoturism, rezultând o persoană încarcerată.

Victima, şoferul autoturismului, cu vârsta de aproximativ 80 ani prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, fiindu-i declarat decesul.

Totodată, pompierii militari au asigurat măsurile specifice de preîntâmpinare a izbucnirii incendiilor, în astfel de cazuri.

Din păcate, este al doilea accident în ultimele zile, pe strada Aurel Vlaicu, care s-a lăsat cu morţi. Amintim că în weekend, în urma unui accident între o motocicletă şi un autoturism, doi tineri sătmăreni, de 18 şi 20 de ani, şi-au pierdut viaţa.

POLIŢIŞTII SĂTMĂRENI SPUN CUM S-A PRODUS ACCIDENTUL AICI.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with