Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Lângă biserica de la Podul Golescu e necesar un indicator

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

    Tot mai multe sunt evenimente rutiere petrecute în vecinătate bisericii ortodoxe de la baza Podului Golescu. Acolo e necesar un indicator. Cu privire la această situaţie Katona Istvan, cititor al ziarului nostru spunea: “Trec aproape zilnic pe lângă staţia de autobuz din vecinătatea bisericii de la baza podului Golescu din Satu Mare.

Atunci când nu sunt autobuze în staţie, se opresc autoturisme în care urcă în general persoane care doresc să ajungă în zona centrală a reşedineţei de judeţ. Aspectul denotă o indisciplină rutieră de nesuportat.

Ieşirile din staţia de autobuz conduc uneori la coliziuni. Pe fondul nerespectării normelor rutiere, chiar şi în dimineaţa zilei de 19 iunie, în jurul orei 7 şi 35 de minute am văzut o coliziune, în timp ce în staţie era un autobuz. Slalomurile făcute în zona respectivă sunt periculoase.

Chiar dacă în Codul Rutier este menţionat faptul că este interzisă oprirea maşinilor în staţiile de autobuz, cred că ar fi necesară amplasarea unui indicator avertizor. Dacă nu, atunci să fie poliţişti de la circulaţie pe acolo pentru a sancţiona şoferii indisciplinaţi”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns