Image 1
Image 2

Sagan, a reuşit “dubla” în Turul Franţei

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Peter Sagan a reuşit a doua sa victorie de etapă în Turul Franţei, la prima participare în competiţia regină a ciclismului. Rutierul slovac s-a impus în etapa a 3-a, disputată între Orchies şi Boulogne-sur-Mer.


Ciclistul lui Liquigas a fost din nou de neoprit într-o etapă presărată cu extrem de multe căzături, în care Kanstantin Siutsou şi Jose Joaquin Rojas au abandonat. Sagan s-a impus la sprint, pe o căţărare de categoria a 4-a, în faţa norvegianului Edvald Boasson Hagen (Sky) şi a compatriotului Martin Velits (Omega Pharma-Quick Step). Liderul clasamentului general, Fabian Cancellara (RadioShack), a sosit pe locul patru şi şi-a păstrat tricoul galben. De notat că finalul cursei a fost marcat de evadarea solitară a lui Sylvain Chavanel, care a fost prins de pluton cu doar câteva sute de metri înainte de linia de sosire. Campionul en-titre, Cadel Evans, a atacat şi el pe final, pentru a câştiga câteva secunde în raport cu adversarul său direct la victorie, Bradley Wiggins (care a sosit la 8 secunde de lider, dar a primit acelaşi timp ca al învingătorului, ca urmare a unui incident petrecut în ultimul kilometru şi în care mai mulţi rutieri au căzut), însă australianul nu a reuşit, în cele din urmă, decât o clasare în top 10.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

MOTORSPORT

Un nou titlu obținut de Mani Gyenes

Emanuel Gyenes, riderul Autonet Motorcycle Team, se pregătește moral pentru o nouă ediție a Raliului Dakar. Înainte de plecarea în Arabia Saudită, programată după Crăciun, sătmăreanul a participat la o gală specială.