Image 1
Image 2

SKI JUMPING

Este Stefan Kraft din altă galaxie? Rezultatele de la Ruka

Duminică, 26 noiembrie 2023, a adus o atmosferă încântătoare în Ruka, Finlanda, odată cu desfășurarea celei de-a doua etape a Cupei Mondiale la sărituri cu schiurile.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Competiția, marcată de emoții și performanțe remarcabile, a reunit 50 de sportivi la start, după ce 4 dintre aceștia au ratat calificarea, printre care și Kamil Stoch, una dintre figurile notorii ale săriturilor cu schiurile.

 

Prima manșă a adus momente de intensitate, începând de la bara de start cu numărul 15 și coborând până la final la bara de start cu numărul 12. Austriacul Stefan Kraft a terminat pe prima poziție cu o săritură impresionantă de 148,5 metri. Stephan Leyhe s-a clasat pe locul 2, în timp ce Jan Hoerl a ocupat poziția a treia. Un total de 12 sportivi au reușit să depășească pragul de 140 de metri în prima manșă, demonstrând nivelul ridicat al competiției. În ciuda performanțelor notabile din prima manșă, câțiva sportivi, precum Marius Lindvik, Simon Ammann, Junshiro Kobayashi și Manuel Fettener, au ratat calificarea pentru manșa finală.

 

Manșa a doua a păstrat entuziasmul, iar Stefan Kraft și-a menținut dominarea, reușind o săritură de aceeași distanță impresionantă, 148,5 metri. Cu un avantaj substanțial de 22,6 puncte față de locul al doilea, Jan Hoerl, Kraft a câștigat concursul cu autoritate. Pe locul al treilea s-a clasat Andreas Wellinger, completând podiumul într-un mod spectaculos.

 

Rezultatele etapei de duminică AICI.

 

Clasamentul Cupei Mondiale individual AICI.

 

Clasamentul Cupei Mondiale națiuni AICI.

 

Urmează deplasarea de la Lillehammer, Norvegia, din perioada 1-3 decembrie 2023. Dar vom reveni cu o avancronică.

 

FOTO: Stefan Kraft

 

CITEȘTE ȘI:

Prezentarea programului din sezonul 2023-2024 la ski jumping

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with