Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Zeci de sătmăreni revoltaţi s-au adunat la primul miting împotriva suspendării lui Băsescu

Sigla Informatia Zilei
Câteva zeci de persoane au manifestat paşnic miercuri, 4 iulie, pe platoul din centrul municipiului Satu Mare. Din Piaţa 25 Octombrie, manifestanţii s-au deplasat spre Centrul vechi. Este primul miting organizat la Satu Mare, de la prealuarea puterii de către USL.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Manifestantii in Piata 25 Octombrie
Manifestantii in Piata 25 Octombrie

Câteva zeci de persoane au manifestat paşnic miercuri, 4 iulie, pe platoul din centrul municipiului Satu Mare. Din Piaţa 25 Octombrie, manifestanţii s-au deplasat spre Centrul vechi. Este primul miting organizat la Satu Mare, de la preluarea puterii de către USL.

Manifestanţii, o bună parte dintre ei membrii Organizaţiei municipale de tineret a PDL Satu Mare ne-au spus că vor veni şi mâine şi poimâine. Prin aceste manifestări paşnice, tinerii îl susţin pe preşedintele Traian Băsescu şi protestează împotriva dictaturii. Florin Ciote – preşedintele Organizaţiei municipale a tinerilor PDL Satu Mare ne-a spus că nu poate asista nepăsător la abuzurile comise de actuala coaliţie. Ei sunt de părere că democraţia din România este în pericol. Independenţa instituţiilor democratice din ţara noastră şi în mod special a justiţiei este în pericol, sunt de părere tinerii democrat liberali.

Ei fac apel la toţi cei care vor să iasă în stradă pentru salvarea statului de drept, a valorilor democratice.

Tinerii adunaţi în zona centrală purtau pancarte cu mesajele; “Nu!!! Suspendării preşedintelui”; “Pro!!! Traian Băsescu”; “Pro!!! România”; “Alături de preşedintele nostru”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns