Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Leu (21 iulie - 20 august)
Leu (21 iulie - 20 august)

HOROSCOP Informația Zilei 24.07

Ne aflăm în zodia LEU

 

BERBEC. Ai stat câteva zile ca pe ghimpi în așteptarea unui anumit răspuns, care vine abia acum. Ți s-a părut o veșnicie, pentru că ai fi dorit să primești imediat informația promisă, dar nu e prea târziu nici acum.

 

TAUR. Ai chef de mișcare azi, de orice, numai să nu stai locului. Dacă prietenii tăi sunt obosiți sau leneși vei încerca să-i mobilizezi pe cât posibil, dar dacă nu reușești pleci într-o escapada și de unul singur.

 

GEMENI. Apreciezi gesturile de afecțiune, punând mai mare accent pe senzualitate. Îți fug ochii după persoane de sex opus arătoase care trec prin calea ta și ești încântat să vezi că atracția e reciprocă.

 

RAC. Trebuie să respecți azi întocmai niște reguli impuse de alții. Ca atare toată libertatea pe care o prețuiești atât de mult și pentru care militezi în permanență este limitată la un spațiu extrem de mic.

 

LEU. După câteva zile pline de acțiune și noutăți, iată o zi de repaus în care poți răsufla ușurat. Ori vrei să dormi cât cuprinde, ceea ce n-ai mai făcut demult, ori te ocupi de lucruri de care nu ai avut timp până acum.

 

FECIOARĂ. Ai un țel măreț de atins, dar azi ai și mijloacele concrete de a ajunge la vârf. Cheia succesului este încrederea în tine, pentru că dacă începi să te îndoiești singur de reușită e clar că vei abandona repede.

 

BALANȚĂ. Te întâlnești cu o persoană care are o influență fantastică asupra ta din punct de vedere psihic. Pur și simplu devii un mielușel numai când ridici ochii la el. Poate e o teamă, sau poate un sentiment ascuns.

 

SCORPION. Veștile care ajung astăzi la tine nu sunt tocmai plăcute. Poate forma în care ți le transmite mesagerul te deranjează mai mult decât mesajul în sine, dar se vede pe tine că ceea ce tocmai ai aflat te-a afectat profund.

 

SĂGETĂTOR. Nu prețuiești nimic mai mult astăzi decât liniștea din căminul tău, de aceea vei prefera să rămâi acasă cu cei dragi. Unii vor spune că te retragi, dar intimitatea casei tale te mulțumește mai mult decât prietenii.

 

CAPRICORN. Te pregătești pentru un eveniment important în cariera ta și ambiția care te-a cuprins nu te părăsește până nu vei vedea finalul. Înveți serios, iar în cele din urmă vei găsi o informație care te va lumina.

 

VĂRSĂTOR. Oriunde te afli lași o impresie excelentă, pentru că te remarci prin prestanța, prin grija acordată vestimentației. Ești preocupat de cum arăți și cum te porți, de parcă reputația ta ar depinde azi de aceste detalii.

 

PEȘTI. Planurile pe care ți le-ai făcut pentru astăzi nu mai ajung la ce ți-ai propus inițial, ci cunosc o modificare de ultimă oră. Schimbi destinația călătoriei, mijlocul de transport, sau chiar nu mai pleci deloc, nicăieri.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns