Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Amendaţi pentru că… au strigat la protestele anti-Băsescu

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Jandarmeria face din nou exces de zel.

50 de protestatari anti-Băsescu de la Universitate au fost amendaţi pentru tulburarea liniştii locuitorilor “prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte“! 

Astfel, cele 50 au fost sancţionate cu amenzi cuprinse între 200 şi 1.000 de lei “pentru tulburarea, fără drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă”.

Altor 49 de persoane le-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale, pentru “blocare cu intenţie a drumului public”.

Totodată, altor şapte persoane le sunt întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru “distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice”, a anunţat Jandarmeria.

Jandarmii au identificat în total, pe baza imaginilor video captate de ei, 106 persoane care n-au fost pe placul lor la protestele anti-Băsescu din ultimele zile.

“Activitatea de identificare a celor care au încălcat legea este în curs de desfăşurare, iar în baza probelor video existente, persoanele în cauză vor fi trase la răspundere, în funcţie de participaţia fiecăruia”, a precizat Jandarmeria Capitalei.

Cireaşa de pe tort: Jandarmeria Capitalei spune, printre altele, în comunicatul de presă în care ni se prezintă datele de mai sus, că protestatarii “şi-au manifestat opiniile în mod paşnic” la Universitate.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns