Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Weekend cu trei accidente în judeţul Satu Mare

Sigla Informatia Zilei
În 7 şi 8 septembrie, pe raze judeţului Satu Mare au fost înregistrate 3 accidente de circulaţie. Două persoane au fost rănite grav şi una uşor.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În 7 şi 8 septembrie, pe raze judeţului Satu Mare au fost înregistrate 3 accidente de circulaţie. Două persoane au fost rănite grav şi una uşor.

În 7 septembrie, în jurul orei 19 şi 15 minute, pe strada Ştefan cel Mare din oraşul Tăşnad, Tiberiu C., de 40 ani, conducând un autovehicul fără a adapta viteza la condiţiile de drum în curbă, a pierdut controlul autoturismului şi s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto. Cercetările continuă.

 

În 8 septembrie, în jurul orei 2 şi 30 de minute, poliţiştii formaţiunii rutiere din cadrul Poliţiei oraşului Negreşti Oaş, au fost sesizaţi că, pe Drumul Judeţean 109 M, în localitatea Comlăuşa, în dreptul imobilului cu nr. 15 a avut loc un eveniment rutier.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că Viorel S, de 21 ani, care circula cu bicicleta, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului, s-a dezechilibrat şi a căzut în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers. A rezultat rănirea gravă a biciclistului. Cercetările în cauză continuă.

 

În data de 08.09.2012, în jurul orei 12,00, pe Drumul Naţional 1 F, în apropierea localităţii Căuaş, Sandu U., de 27 ani, conducând o motocicletă, fără a adapta viteza la condiţiile de drum în curbă, a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat în şanţul din partea stângă a direcţiei de mers. A rezultat rănirea uşoară a motociclistului. Cercetările în cauză continuă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns