Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Primăria Certeze refuză să-i dea lui Ianos Blanda terenul care i se cuvine

Sigla Informatia Zilei
n aceeaşi comună, şi alţi localnici se confruntă cu probleme de fond funciar Marţi, 18 septembrie, patru persoane din cele cinci înscrise pe listă s-au prezentat în audienţă la Prefectura Satu Mare. De această dată, doleanţele oamenilor au fost ascultate de Cosmin Dorle - expert în Corpul de Control al Prefectului şi Hadrian Tomşa - consilier juridic şi Cornel Morar.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Ianos Blanda in audienta la Prefectura
Ianos Blanda in audienta la Prefectura

În aceeaşi comună, şi alţi localnici se confruntă cu probleme de fond funciar

 

Marţi, 18 septembrie, patru persoane din cele cinci înscrise pe listă s-au prezentat în audienţă la Prefectura Satu Mare. De această dată, doleanţele oamenilor au fost ascultate de Cosmin Dorle – expert în Corpul de Control al Prefectului şi Hadrian Tomşa – consilier juridic şi Cornel Morar.

Două dintre cele patru persoane au invocat probleme de fond funciar, una neînţelegeri cu vecinii în timp un bărbat din Moftinu Mic are probleme financiare. Cu toate că are o hotărâre judecătorească, cei de la Primăria din Certeze nu-l pun în posesie cu terenul în suprafaţă de 7,46 ha, spune Ianos Blanda din Huta Certeze.

Deoarece la Certeze sunt o sumedenie de probleme de fond funciar, Cosmin Dorle l-a contacta telefonic pe secretarul din Certeze şi i-a cerut ca până marţea viitoare să rezolve acestă problemă.

 

Multe probleme de fond funciar

 

Primul înscris pe listă la audienţe a fost Ianos Blanda din Huta Certeze. În primul rând, omul reclamă că autorităţile din Certeze nu-l pun în posesie cu o suprafaţă de 7,46 ha fâneaţă şi pădure cu toate că are hotărâre judecătorească în acest sens. Ba mai mult, petentul susţine că luni, 17 septembrie, secretarul şi viceprimarul din Certeze a atribuit terenul altei persoane.

În altă ordine de ideei, certezeanul spune că Primăria din localitate a întocmit greşit documentaţia de validare şi din aceste motiv dosarul a fost returnat.

Puteti citi continuarea in editia tiparita disponibila la chioscurile de ziare sau in editia electronica (abonament pdf)

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns