Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Scorpion (21 octombrie - 20 noiembrie)
Scorpion (21 octombrie – 20 noiembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 23.10

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Într-un parteneriat, întotdeauna trebuie să fie un lider care impune direcția. E utopic să crezi că puteți conduce simultan sau cu schimbul, iar în relația ta actuală, fie de afacere, fie sentimentală, cârma se află în mâna partenerului.

 

TAUR. Ideile tale nu sunt luate în serios de părinții tăi, sau de niște persoane suspuse, dar în scurt timp își vor da ei seama, că ai dreptate. Lumea crede că ai vorbit doar în glumă, dar ce le propui tu, este soluția ideală în problema de față.

 

GEMENI. Dorești neapărat să pleci într-o călătorie, deoarece, presimți că la destinație te așteaptă ceva special. Poate că acolo se află persoana iubită, sau ceva îți șoptește că veștile bune pe care le vei afla la fața locului, te vor umple de bucurie.

 

RAC. Ești o fire sensibilă și când vezi că cineva se află la greu, imediat cauți să-i rezolvi problema. Lumea îți apreciază gestul, dar nu întotdeauna este bine să remediezi tu neajunsurile altora, ajută-i mai bine să găsească singuri rezolvarea.

 

LEU. Te remarci ușor în orice împrejurare iar competiția nu prezintă motiv de îngrijorare pentru tine. Dimpotrivă, concurența mai de grabă te motivează să ieși în evidență, să fi remarcat iar lumea să te vadă într-o lumină cât mai bună.

 

FECIOARĂ. Stai de vorbă cu un superior despre niște proiecte profesionale. Șeful are întotdeauna dreptate, însă tu ai o altă viziune asupra evenimentelor și, dacă te-ar lăsa să urmezi propria direcție, crezi că lucrurile ar evolua mai bine.

 

BALANȚĂ. O informație mai ciudată ajunge la urechile tale, care, dacă este adevărată, la un moment dat ar putea influența și munca ta. Tocmai de aceea, cauți să verifici credibilitatea celor auzite și să întorci lucrurile în favoarea activității tale.

 

SCORPION. Nu ai parte de evenimente deosebite astăzi și nici lucruri specaiale nu se vor petrece în jurul tău. ~nsă, acest răgaz, când parcă nici aerul nu se mișcă este tocmai bine venit pentru tine, deoarece te mai poți relaxa și tu puțin.

 

SĂGETĂTOR. Un eveniment cu totul deosebit poate avea loc acum în viața ta sentimentală. O veste excelentă, ori o întâlnire de suflet cu totul aparte te face să simți că zbori de fericire. Demult nu ai mai avut parte de astfel de senzații.

 

CAPRICORN. Te gândești în mod serios la o schimbare la locul de muncă. Fie că ți-ai găsit un alt post și cântărești bine avantajele și dezavantajele, fie că e vorba de ocuparea altei funcții la actualul tău serviciu, problema îți dă mult de gândit.

 

VĂRSĂTOR. Abia aștepți să ajungi la finalul unei lucrări la care iau parte toți cei din jurul tău, dar când se va termina, tu vei fi cel care va regreta cel mai mult. ~ți va lipsi atmosfera de acum, iar în sufletul tău va rămâne un gol greu de umplut.

 

PEȘTI. Viața ta începe să se așeze pe un făgaș normal, totul e, să nu-ți cauți noi probleme de rezolvat. Când te vezi cu cele aflate pe rol finalizate, ia-ți un scurt răgaz și abia după ce te-ai odihnit puțin începe să-ți construiești proiecte noi.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 15.06 Ne aflăm în zodia GEMENI