Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Prof. univ. dr. Vasile Puşcaş susţine marţi un curs la Poesis

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Vasile Puscas
Vasile Puscas

Prof.univ.dr.Vasile Puşcaş, fost Negociator-Şef al României cu Uniunea Europeană, va susţine o sesiune de formare în domeniul antreprenorial cu tema “Managementul crizei şi conflictului” – în 30 octombrie, în Satu Mare, la Hotelul Poesis (str. Mircea cel Bătrân nr. 9), între orele 13.00 şi 18.00. Cursul face parte din programul Clubului Întreprinzătorului Român, fondat în 2006 de Banca Transilvania, pentru a susţine antreprenorii români prin servicii şi acces gratuit la educaţie şi informaţie specializată.

 

„Antreprenorii trebuie să ştie că fiecare criză poate reprezenta o oportunitate pentru mobilizarea resurselor de care aceştia dispun. Ce trebuie să înveţe antreprenorul român din această perioadă dificilă? Că singur trebuie să găsească soluţii, să aibă iniţiative. Tocmai pentru că doar competitivitatea este soluţia care îi ghidează spre o ieşire. Nu există reţete magice.” afirmă prof.univ.dr.Vasile Puşcaş.

 

Întâlnirea se adresează celor care coordonează IMM-uri, angajaţilor care doresc să se perfecţioneze, precum şi celor care doresc să se lanseze în afaceri. Aceştia să fie membri ai Clubului Întreprinzătorului Român, iar înscrierea în club se poate realiza simplu şi gratuit, accesând site-ul clubului: http://www.btclub.ro/cir/Inscriere_in_Clubul_Intreprinzatorului_Roman.html.

 

Cursul “Managementul crizei şi conflictului” face parte din proiectul CIR, “Competenţe manageriale în poli de creştere şi dezvoltare şi Antreprenoriat de viitor în poli de competitivitate”, cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013, iar valoarea totală a acestuia este de 1,5 milioane euro.

 

În cei 6 ani de activitate, Clubul Întreprinzătorului Român a organizat peste 500 de programe de formare pentru antreprenori. Peste 16.000 de membri fac parte din acest club, antreprenori care beneficiază gratuit de consultanţă, instrumente de educaţie antreprenorială şi networking, precum şi de suport în accesarea fondurilor europene nerambursabile.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns