Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

In 14 noiembrie, Clinica de chirurgie estetică Q Clinic din Cluj se deschide oficial la Satu Mare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Q Clinic este o clinica de chirurgie estetica din Cluj, care ofera consultatii si terapii de specialitate in medicina estetica si anti-aging. Clinica are specialisti in domeniul terapiilor anti-aging, dermatologiei, dermatocosmetologiei, flebologiei (tratamentul patologiei venoase) si tratamente de remodelare corporala, precum si in chirurgia estetica,  plastica si reparatorie.

Domeniile de excelenta ale clinicii sunt terapiile laser, atat dermatologice cat si cele chirurgicale prin cele doua platforme laser Palomar StarLux500 si Sciton Joule din dotare, acoperindu-se astfel toata gama de terapii laser existente la ora actuala pe plan mondial.

Ca si o completare la aceste servicii, Clinica are in dotare si dispozitivul Velashape pentru tratamente de remodelare corporala non-invaziva, indepartarea celulitei si reducere circumferentiala iar pentru rejuvenare faciala aparatul Etwo/Ematrix dar si “masina” MADONNEI -Intraceuticals.

Transferand experienta din diferite servicii similare din lume, personalul Q Clinic promoveaza tratamente minim invazive si interventii chirurgicale “in office”, pentru care internarea pacientului nu este necesara, iar recuperarea este rapida. Acest lucru este posibil datorita organizarii serviciului medical, nivelului ridicat  de training al personalului, utilizarii celor mai noi tehnologii in domeniu.

Evenimentul de deschidere a Clinicii din Satu Mare va avea loc in, 14 noiembrie, de la ora 17.30, la Hotel Astoria. Vor avea loc demonstrații live  precum si tombola cu premii atractive constand in tratamente estetice oferite in noua locatie din municipiul Satu Mare, strada Petru Rareș nr.1. Totodată, în perioada 14 – 29 noiembrie, Q Clinic oferă 20% reducere la toată gama de tratamente.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns