Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

La primăriile din judeţ au fost deblocate 36 de posturi

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

la sedinta de dialog socialLegea salarizării unitare a dus la depopularea instituţiilor de specialişti

Marţi, 20 noiembrie, de la ora 12, în Sala mare a prefecturii, a avut loc şedinţa lunii în curs a Comisiei de Dialog Social.

 

Temele propuse spre dezbatere au fost: *Legea salarizării în sectorul bugetar – măsuri de reglementare unitară, măsuri de stimulare; *OUG nr. 34/2009 privind cheltuielile publice – situaţia blocării posturilor în instituţiile publice; *Diverse.

La întâlnire, prefectura a fost reprezentată de prefectul dr. Eugeniu Avram, Ramona Antonescu şi directorul de cabinet al prefectului, Sorin M. Vereş şi Consiliul Judeţean (CJ) de preşedintele Adrian Ştef. Alături de autorităţile judeţene s-au aflat reprezentanţii instituţiilor au atribuţii sociale, iar Sindicatele au fost reprezentate de liderii Dan Burulea (CNSLR-Frăţia) şi Ioan Drăgan (atât ca lider local al FSLI cât şi ca vicepreşedinte al Cartel Alfa). De asemenea, la şedinţă a luat parte şi Viorel Solschi, inspector şcolar general adjunct.

Dan Burulea a depus un memoriu împotriva Legii salarizării unitare

Dan Burulea, înainte de a lua cuvântul, a depus  la prefectură un memoriu în care se prezintă, detailat, efectele nefaste ale Legii salarizării unitare asupra instituţiilor publice şi asupra angajaţilor acestora.

Puteti citi continuarea in editia tiparita disponibila la chioscurile de ziare sau in editia electronica (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns