Image 1
Image 2

LOCATARII NU MAI AU SPERANȚĂ

Gălăgie infernală într-un bloc de pe strada Unirii provocată de chiriași

La Redacția ziarului Informația Zilei a fost semnalată o situație neplăcută pentru mai mulți dintre locuitorii blocului de pe strada Unirii din municipiul Satu Mare. Aceștia au încercat pe toate căile posibile să rezolve problema creată de vecinii care fac gălăgie infernală, și după orele stabilite de lege.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Din păcate, muzica este mai mereu dată la maxim chiar după ora 12:00 noaptea, iar scandalurile se țin lanț în acel apartament. În familia respectivă este crescut și un copil de 3 ani, care a fost auzit plângând aproape pe tot parcursul zilei, după cum spun vecinii.

Redăm întocmai declarația uneia dintre persoanele direct implicată în acest caz.

 

 

Deasupra apartamentului mamei mele, locuiește cu chirie o familie de romi. Blocul este unul mic, de 13 familii, într-o zonă rezidențială de case și foarte liniștită. Asta e singurul bloc de pe stradă. De câteva luni, întreg blocul este terorizat de această familie.

 

 

În apartament locuiesc 5 persoane adulte: soț soție cu fiul și soția gravidă + un copil de 3 ani care este al unei nepoate de-al doamnei în vârstă, pe care l-a abandonat aceasta. Aproape în fiecare zi, seara, vine foarte multă lume la ei și este foarte mare gălăgie și până după 12 noaptea nu se încheie. Cei care vin sunt cazați acolo peste noapte.

 

 

Se adună pe balcon și fumează și aruncă toate mucurile de țigară în curtea mamei (ea stă la parter și are o grădină micuță de plante/flori în fața).

Tot pe balcon, femeia taie găini tot la două zile și toata mizeria se scurge în curtea mamei. Problema este ca doamna cea în vârstă este foarte des bătută de bărbatul ei și strigă după ajutor, iar copilul cel mic plânge îngrozitor și speriat. Poliția nu face nimic!

 

 

Cred ca au fost de 30 de ori la ei de când locuiesc acolo. Proprietara apartamentului nu ne răspunde niciodată. Avem un grup pe whatsapp toți locatarii blocului. Urmează să merg în țară cu copiii. Ai mei dorm până în ora 21 și au amândoi un somn de trei ore la prânz. Mama zice ca va fi imposibil să doarmă acolo. Mă întreb când doarme copilul acela de 3 ani?!

 

 

Ce putem face în legătură cu asta? Nimeni nu are curajul să meargă la ușa lor (sunt femei singure în bloc și câteva cupluri dar sunt pe partea cealaltă a blocului unde probabil nu se simte atât de tare deranjul).

 

 

Mama le-a bătut la ușă și a ieșit cu cuțitul în mână. I-am zis să nu mai meargă niciodată la ei.“, a reclamat o sătmăreană, în calitate de fiică a locatarei A. O. Aceasta dorește să i se păstreze anonimatul, din motive de siguranță.

 

Citește și:

Opt cetățeni în audiențe la prefectul Radu Roca

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with