Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Fondurile europene sunt viitorul Țării Oașului – prioritatea Andreei Paul, candidatul ARD pentru Camera Deputaților

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Joi, 29 noiembrie 2012, Andreea Paul, candidatul ARD pentru Camera Deputaților, organizează o întâlnire esențială privind viitorul Țării Oașului, dedicată modalităților de atragere a fondurilor europene. Invitatul special, Marian Dobrilă, vicepreședinte al Asociației Consultanților din România pentru Accesarea Fondurilor Europene (ACRAFE), va fi prezent în Negrești Oaș începând cu ora 18:00, la sediul ARD din strada Victoriei numărul 140.

Marian Dobrilă este vicepreședinte al ACRAFE din anul 2011, fiind coordonatorul activității principalei asociații a consultanților specializați în accesarea și absorbția fondurilor europene. De asemenea, Marian Dobrilă deține un rol important în reprezentarea asociației în relația cu autoritățile de management a fondurilor europene.

Andreea Paul a pus pe lista priorităților pentru dezvoltarea Țării Oașului atragerea de fonduri europene. În acest sens, și-a anunțat disponibilitatea de a colabora cu primarii și investitorii privați pentru atragerea de fonduri europene pentru apă, canalizare, drumuri, refacerea băilor termale, dar și pentru depozitele frigorifice pentru legume și fructe. Mai mult, intenționează să înființeze centre de consiliere pentru atragerea acestor fonduri pentru a-i îndruma pe oșeni și a-i ajuta să implementeze proiectele fezabile.

Iată că nu este vorba doar de promisiuni fără temei, ci de fapte. Invitația este deschisă oricărui oșan care dorește să cunoască mai multe despre posibilitatea implicării în proiecte pentru atragerea fondurilor europene.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns