Image 1
Image 2

DRUM PLIN CU GROPI

Strada Talna din Negrești-Oaș necesită reparații urgente

Strada Talna din Negrești-Oaș necesită reparații urgente
Starea străzii Talna din orașul Negrești-Oaș a stârnit un val de nemulțumire în rândul localnicilor care au domiciliul acolo și sunt nevoiți să treacă zilnic cu mașina pe acolo, chiar de mai multe ori.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cetățenii negreșteni au reclamat faptul că strada respectivă este plină de gropi, greu practicabilă, din cauza noroaielor, bălților, nefiind acoperita cu bitum. Este un drum de pământ, iar după fiecare trecere, șoferii trebuie să își spele mașinile, dar și să treacă periodic pe la service-urile auto, pentru revizii.

 

 

Cel care a tras un semnal de alarmă a mai precizat faptul că impozitele sunt plătite la timp de către cei care își au domiciliul pe strada Talna, însă acest fapt nu este reflectat în felul în care arată “carosabilul” pe care sunt nevoiți să treacă zilnic.

 

 

“Vreți ceva frumos?! Puțină relaxare vă oferim noi! Strada Talna una dintre cele mai frumoase străzi… Avem gropițe, bălți de pescuit, (pescari vă aștept ), sporturi extreme, senzații tari!! Concursul de astăzi este la 50 de metri, 100 de metri, sau 150 de metri.

 

 

Cel care ajunge la 150 metri locul unu are o schimbare din partea noastră: o schimbare de telescoape, bucși, trapez etc… Locul doi: o pereche de cauciucuri și o spălare, iar pentru locul 3 vă oferim șansa de a mai participa încă o dată la probă…

 

 

Lăsăm glumele la o parte… Nu vă e puțin rușine așa, doamna primar? Imediat vin alegerile. Câte ne promiteți iar? Dacă locuiați dumneavoastră aici pe strada asta, nu arăta așa. Când e vorba să plătim impozite, mașini terenuri, trebuie să plătim”, a precizat, plin de nemulțumire, localnicul Alexandru Anton.

 

 

Acesta a mai adăugat, tot în aceeași notă ironică, faptul că donează stradă, iar cei care “își doresc o experiență deosebită”, să nu ezite să îl contacteze.

 

Citește și:

RECLAMAŢIE LA SATU MARE: Deputatul Adrian Cozma reclamă la Inspectoratul în Construcţii calitatea slabă a lucrărilor de pe Botizului

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with