Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

O nouă operaţie pe cord deschis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare

Sigla Informatia Zilei
O nouă operaţie pe cord deschis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

O nouă operaţie pe cord deschis a fost efectuată cu succes la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare. Intervenţia a avut loc sâmbătă, 15 decembrie, în cadrul noii secţii de Chirurgie Cardiovasculară. Pacienta  în vârstă de 78 de ani din judeţul Cluj suferea de o calcificare gravă a valvei aortice precum şi de închiderea aproape în totalitate a vasului principal al inimii, explică medicii specialişti. Intervenţia chirurgicală a durat 4 ore şi a fost efectuată de echipa condusă de dr. Galajda Zoltan.

 

În prezent bolnava se află în perioada de convalescenţă pe secţia de Chirurgie Cardiovasculară a SJU în apartamentul VIP nu demult inaugurat, beneficiind de confortul unei secţii occidentale de elită.

“Cu fiecare operaţie nou efectuată se poate vedea că secţia de chirurgie cardiovasculară este funcţională oferind pacienţilor sătmăreni şi nu numai, serviciile medicale şi hoteliere pe care le merită” a spus preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Stef

Reamintim că la data de 2 decembrie a fost realizată prima operaţie pe cord deschis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns