Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Bişniţarii câştigă mult, dar cât câştigă un poliţist care închide ochii?

Sigla Informatia Zilei
Duminică, 27 ianuarie, la ora 19 şi 45 de minute puteţi urmări la Informaţia TV o emisiune pe această temă “Contrabandiştii de ţigări, ocrotiţi de oamenii legii” este titlul unei emisiuni moderate de Stela Cădar. Invitaţi în studioul Informaţia TV (ITV) sunt comisar şef de poliţie Mircea Roman - şeful Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare, comisar şef Tiberiu Giurea - şeful Serviciului de Combatere a Migraţiei Ilegale şi Infracţionalităţii Transfrontaliere din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei şi lt. col. Aurel Pop - şeful Serviciului Organizare Coordonare Misiuni - Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Vanzare de telefoane
Vanzare de telefoane

Duminică, 27 ianuarie, la ora 19 şi 45 de minute puteţi urmări la Informaţia TV o emisiune pe această temă

 

“Contrabandiştii de ţigări, ocrotiţi de oamenii legii” este titlul unei emisiuni moderate de Stela Cădar. Invitaţi în studioul Informaţia TV (ITV) sunt comisar şef de poliţie Mircea Roman – şeful Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare, comisar şef Tiberiu Giurea – şeful Serviciului de Combatere a Migraţiei Ilegale şi Infracţionalităţii Transfrontaliere din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei şi lt. col. Aurel Pop – şeful Serviciului Organizare Coordonare Misiuni – Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

 

Evaziunea fiscală şi contrabanda cu ţigări sunt teme despre care vorbeşte toată lumea însă pare că nimeni nu vrea să le rezolve. In judeţul Satu Mare şi nu numai găseşti ţigări de contrabandă la tot pasul, bişniţarii efectuează nestingheriţi schimb ilegal de valută în timp ce alţi colegi de-ai lor vând telefoane contrafăcute ori alte bunuri. Toată lumea ştie, dar nimeni nu face nimic.

 

Cât câştigă contrabandiştii, bişniţarii, cămătarii sau comercianţii ilegali vom încerca să aflăm de la cei trei invitaţi. Tot de la ei vom afla cât câştigă un poliţist, un poliţist de frontieră ori un jandarm care închide ochii sau se întoarce în partea cealaltă. Este vorba de bani mulţi, bani câştigaţi relativ uşor, este vorba de venituri pentru care aceste persoane nu plătesc impozite, nu dau nimic la stat.

In cadrul emisiunii va fi prezentat un material realizat cu camera ascunsă.

Cât câştigă contrabandistul dar şi cât câştigă poliţistul, poliţistul de frontieră sau jandarmul din traficul de ţigări veţi afla urmărind emisiunea “Contrabandiştii de ţigări, ocrotiţi de oamenii legi”, emisiune ce va fi difuzată duminică, 27 ianuarie, la ora 19 şi 45 de minute pe Informaţia TV (ITV) în reţeaua Akta sau pe http://tv.informatia-zilei.ro/.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns