Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Centrul de aerobic Fitland sărbătorește în 31 ianuarie 5 ani de existență

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Antrenoarea Kerekes Emoke de la Centrul de aerobic Fitland Satu Mare
Antrenoarea Kerekes Emoke de la Centrul de aerobic Fitland Satu Mare

Joi, 31 ianuarie 2012, Centrul de aerobic Fitland sărbătorește 5 ani de existență. Situat în municipiul Satu Mare pe strada Rândunelelor nr. 3, centrul este locul în care își dau întâlnire zi de zi zeci de doamne și domnișoare care doresc să aibă o siluetă de invidiat, vor să aibă un corp nu doar frumos, ci și sănătos, vor să se simtă bine.

Cu prilejul împlinirii celor 5 ani de funcționare, echipa Fitland a pregătit un program special pentru ultima zi a lunii ianuarie. Astfel, de la ora 10 la 11 sunteți invitate la o ședință de ardere a grăsimilor și modelarea corpului cu mingea uriașă. De la ora 17, din jumătate în jumătate de oră se face gimnastică preventivă pentru coloana vertebrală, modelarea corpului cu mingea mică, arderea grăsimilor, step aerobic – nivel începător, Zumba, Dynamic Core Training și exerciții pentru mușchii abdominali și fesieri.

Este pregătită și o tombolă la care pot participa cei care își cumpără un abonament în 31 ianuarie, zi în care prețul abonamentului nelimitat este de 80 de lei. Printre premiile puse la bătaie amintim un ceas Sport, un abonament la solar de 15 minute, un abonament la aerobic, o ședință de masaj de relaxare oferită de maseurul centrului, Nagy Kalman, servicii stomatologice în valoare de 100 de lei, respectiv o manichiură cu gel oferită de manichiurista Fitland Claudia Ionuț. Tot în 31 ianuarie se fac reduceri de 50% la fiecare ședință de masaj, iar în acest sens programările se fac la 0744.141.485. Mai multe detalii găsiți pe pagina de facebook a centrului.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns