Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Apa: A condus un autoturism cu numere false

Sigla Informatia Zilei
Un bărbat din Micula a fost prins conducând un autoturism cu numere false. 20 de şoferi au rămas fără permis luni, 11 februarie.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un bărbat din Micula a fost prins conducând un autoturism cu numere false. 20 de şoferi au rămas fără permis luni, 11 februarie.

Poliţiştii Postului de Poliţie Apa, aflaţi în supravegherea traficului rutier pe DN 1 C, au oprit luni pentru control autoturismul condus de Dumitru S., de 52 de ani, din Micula, constatând că maşina avea plăcuţe cu numere de înmatriculare false.

Pe numele şoferului au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare.

 

În urma acţiunii poliţiştilor formaţiunilor rutiere din întreg judeţul, 20 de şoferi au rămas fără permise luni, fiindu-le suspendată exercitarea dreptului de a mai conduce. 11 dintre aceştia au fost sancţionaţi pentru încălcarea regulilor de acordare a priorităţii pietonilor angajaţi în traversare, alte abateri surprinse de echipajele rutiere în trafic fiind conducerea cu alcool, angrenarea în depăşiri neregulamentare şi nerespectarea regimului legal de viteză.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Casa unui bărbat din Carei a fost percheziţionată de poliţiştii de la crimă organizată

Miercuri, 24 iulie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmboviţa au efectuat 12 percheziţii în Dâmboviţa, Prahova şi Satu Mare. Au fost depistate mai multe persoane suspectate că produceau ilegal, la locuinţele proprii, ţigarete, pe care ulterior le comercializau. Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare au efectuat o percheziţie la un cetăţean din Carei. Acesta livra materia primă pentru ţigări (tuburile pentru tigari, si aparatura necesară pentru confecţionare). Persoanele din celelalte judeţe cultivau tutun apoi confecţionau ţigări şi le vindeau.