Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Planeta guvernatoare a zodiei tale

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Planetele care guverneaza viata pe Pamant
Planetele care guverneaza viata pe Pamant

Încă înainte de epoca astronomiei moderne, astrologia a arătat că fiecare zodie este guvernată de câte o planetă. Planeta respectivă, în funcție de mișcările și conjuncțiile pe care le formează influențează în mod direct viața nativului dintr-o anumită zodie.

Influențele planetei guvernoatoare se resimt în toate planurile vieții, fie vorba de bani, stare matrerială, iubire, sensibilitate sufletească, afinitate socială, sănătate, familie, evoluție în cariereă, fertilitate, ambiție, aspect fizic, afinități, aspirații, atașament, viață spirituală, capacitate intelevtuală, inteligență, cultură, talente, intuiție, creativitate și s-ar mai putea înșira. Iată care este planeta (în anumite cazuri corpul ceresc) guvernatoare pentru fiecare zodi în parte

Berbec – Marte
Taur – Venus
Gemeni – Mercur
Rac – Luna
Leu – Soarele
Fecioara – Mercur
Balanta – Venus
Scorpion – Pluton
Segetator – Jupiter
Capricorn – Saturn
Varsator – Uranus
Pesti – Neptun

Mercur și Venus guvernează câte două zodii, dar în altă conjunctură, deci influența lor se va resimți în mod diferit în viața nativilor din Gemeni sau Fecioară, respectiv Taur sau Balanță. În cazul în care nativii celor două zodii guvernate de aceeași planetă sunt din aceeași familie, în relație de descendență directă (tată – fiu, mamă – fiică, dar în cele mai multe cazuri și mamă – fiu, tată – fiică), influența specifică a planetei guvernatoare se regăsește întocmai și la urmaș, inditerent de conjunctura în care se afla în momentul nașterii acestuia.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informatia Zilei 10.05 Ne aflam in zodia TAUR