Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Tâlharul de la benzinărie a fost reţinut

Sigla Informatia Zilei
Autorul tâlhăriei din benzinărie a fost prins şi reţinut. El este Levente S., de 26 de ani . Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat şi reţinut pe sătmăreanul suspectat de comiterea infracţiunii de tâlhărie din benzinărie. La scurt timp de la săvârşirea faptei bărbatul este deja încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Autorul talhariei a fost prins
Autorul talhariei a fost prins

Autorul tâlhăriei din benzinăria de pe strada Magnoliei a fost prins şi reţinut. El este  Levente S., de 26 de ani . Trebuie menţionat faptul că autorul faptei este taximetrist.  Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat şi reţinut pe sătmăreanul suspectat de comiterea infracţiunii de tâlhărie din benzinărie. La scurt timp de la săvârşirea faptei bărbatul este deja încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

 

Joi seara, 7 martie , Levente S., de 26 de ani, având faţa acoperită, a pătruns în benzinărie, şi ameninţându-i pe cei doi angajaţi cu un cuţit, a reuşit să sustragă din casa de marcat suma de 320 lei. Bărbatul a părăsit ulterior locaţia, nefiind rănită nicio persoană în urma săvârşirii faptei.

 

“Extinzând cercetările în acest caz, poliţiştii au stabilit că tânărul este suspectat şi de comiterea altor două infracţiuni de tâlhărie, comise, de asemenea, prin exercitare de violenţe şi ameninţări,” se arată într-un comunicat de presă al IPJ Satu Mare.  Ancheta continuă pentru probarea întregii activităţi infracţionale a suspectului.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns