Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

INVESTIGAȚII

Patru medici, în centrul atenției după decesul unei românce la scurt timp după un RMN

Patru medici, în centrul atenției după decesul unei românce la scurt timp după un RMN
Anchetatorii, după ce au dispus efectuarea autopsiei la Castrovillari joi, își propun să clarifice și să înțeleagă cauzele morții.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

 

 

Patru medici de la o clinică privată din Italia sunt investigați de către parchetul din Castrovillari în legătură cu decesul unei românce în vârstă de 54 de ani, care a survenit la șase ore după ce a făcut un RMN cu substanță de contrast, conform informațiilor portalului regional de știri Cosenza Channel. Femeia a efectuat examenul la un institut clinic privat din Cosenza și s-a întors apoi la domiciliul său din Corigliano Rossano, unde, după aproximativ șase ore, inima i-a încetat să mai bată.

 

Anchetatorii, după ce au dispus efectuarea autopsiei la Castrovillari joi, își propun să clarifice și să înțeleagă cauzele morții. Scopul principal al investigației judiciare este de a aduce lumină completă asupra circumstanțelor decesului româncei. Ancheta se află în prezent într-o fază prealabilă, în care este necesar să se protejeze persoanele investigate conform legii. Se va investiga dacă există o legătură de cauzalitate între administrarea substanței de contrast și evenimentul fatal, sau dacă decesul a survenit din alte motive. Rezultatele examinării medicale legale vor fi decisive în determinarea acțiunilor de investigație viitoare de către procurorul care gestionează dosarul penal.

 

CITEȘTE ȘISuspiciuni de malpraxis și controverse în sistemul medical

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with