Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

5 şoferi sunt cercetaţi penal

Sigla Informatia Zilei
Poliţiştii formaţiunilor rutiere din întreg judeţul s-au aflat la datorie duminică, pe principalele artere de circulaţie, acţionând în scopul prevenirii accidentelor grave şi responsabilizării tuturor participanţilor la trafic. Abaterile constatate au fost sancţionate de poliţişti, fiind suspendate 10 permise de conducere şi întocmite dosare penale pe numele a 5 şoferi ce au condus autovehicule neînmatriculate ori fără a deţine permise.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

    Poliţiştii formaţiunilor rutiere din întreg judeţul s-au aflat la datorie duminică, pe principalele artere de circulaţie, acţionând în scopul prevenirii accidentelor grave şi responsabilizării tuturor participanţilor la trafic.
    Abaterile constatate au fost sancţionate de poliţişti, fiind suspendate 10 permise de conducere şi întocmite dosare penale pe numele a 5 şoferi ce au condus autovehicule neînmatriculate ori fără a deţine permise.
Dintre infracţiunile constatate de poliţişti, trei au avut drept obiect conducerea unor mopede de către persoane ce nu deţineau permise de nicio categorie.
Doi şoferi au fost surprinşi în trafic în timpul unor acţiuni rutiere organizate de poliţiştii Posturilor de Poliţie Călineşti Oaş, Turţ şi Gherţa Mică. Ludovic K., de 58 de ani, din Turulung Vii şi Gheorghe M., de 35 de ani, din Gherţa Mică conduceau un motoscuter, respectiv un moped neînregistrat, fără a avea permise, aşa cum prevede legea.
Şi Ioan T., de 56 de ani, a fost oprit în trafic pe Bulevardul Lucian Blaga din municipiu în timp ce conducea, fără a deţine permis, un moped. Cei trei bărbaţi sunt anchetaţi de poliţişti pentru infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, şi anume, conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a deţine permis şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.
Tot fără permis a condus şi Ioan D., de 30 de ani, din Vetiş, însă nu un moped, ci un autoturism, fiind depistat de echipajele Serviciului Rutier pe DN 19, în Păulian. Şi în cazul său poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea aceleiaşi infracţiuni.
O altă conducătoare auto, de 20 de ani, a fost depistată de poliţiştii Postului de Poliţie Cehal la volanul unui autoturism a cărui autorizaţie de circulaţie provizorie expirase. Emilia G. este cercetată pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, permisul de conducere fiindu-i reţinut pe parcursul anchetei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns