Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Papa Francisc a recunoscut că a adormit în timpul rugăciunii de dinainte de culcare

Papa Francisc
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Papa Francisc
Papa Francisc

Papa Francisc a recunoscut că adoarme uneori atunci când se roagă la sfârşitul unei zile obositoare, dar crede că Dumnezeu “înţelege” acest lucru, relatează Agerpres.

Pontiful a făcut această dezvăluire în faţa a circa 200.000 de credincioşi strânşi duminică în Piaţa Sf. Petru pentru mesa de Rusalii. 

Papa a vorbit spontan, abordând subiecte variate, de la amintiri despre bunica sa şi decizia sa de a deveni preot până la corupţia din politică. 

Spre amuzamentul mulţimii strânse în piaţă, Francisc a descris modul în care se roagă în fiecare zi în faţa unui altar înainte de a merge la culcare. “Uneori moţăi, pentru că oboseala acumulată în timpul zilei te face să adormi, dar El (Dumnezeu) înţelege”, a recunoscut Francisc. 

Papa a făcut totodată apel la credincioşi să facă mai mult pentru a-i ajuta pe cei săraci şi nevoiaşi. “Dacă facem un pas în afara noastră, vom găsi sărăcie”, a explicat Suveranul Pontif. 

”Astăzi – mi se rupe inima să o spun -, a afla că o persoană fără adăpost a murit de frig nu este o ştire. Azi, ştirile sunt (despre) scandaluri, însă faptul că mulţi copii nu au ce mânca nu reprezintă o ştire”, a subliniat Francisc, întrerupt din când în când de aplauzele mulţimii.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns