Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Elevi din Cărăşeu, Pomi, Culciu Mare şi Vetiş s-au întrecut la fotbal şi handbal de Ziua Copilului

Fete din echipele de fotbal Caraseu si Culciu
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Fete din echipele de fotbal Caraseu si Culciu
Fete din echipele de fotbal Caraseu si Culciu

În prima zi a săptămănii, sala de sport din localitatea Cărăşeu a fost gazda unor competiţii de fotbal şi de handbal organizate cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului.

S-au înscris în concurs elevi de la patru instituţii de învăţământ, de la Şcolile Gimnaziale Cărăşeu, Pomi, Culciu Mare şi Vetiş. De organizarea evenimentelor competiţionale s-a ocupat profesorul Virgil Roatiş de la Şcoala Cărăşeu, fiecare competiţie având loc pe mai multe secţiuni: fotbal clasele primare băieţi, fotbal clasele gimnaziale băieţi, fotbal clasele gimnaziale fete şi handbal fete. Virgil Dragoş a fost sponsorul acestor concursuri. Au dovedit că sunt în formă maximă pe teren şi iată rezultatele finale: fotbal clasele primare băieţi: locul întâi – echipa din Cărăşeu, locul al doilea echipa din Pomi, locul al treilea cea din Culciu Mare. La gimnaziu tot fotbaliştii din Cărăşeu s-au clasat pe prima treaptă a podiumului, urmaţi de colegii lor din Vetiş, pe locul trei de cei din Pomi şi pe locul patru de echipa din Culciu Mare. Şi la fotbal fete echipa din Cărăşeu s-a clasat pe primul loc, urmată de echipa Culciu Mare şi de cea din Pomi, această din urmă pe locul trei. Echipa fetelor din pomi a reuşit în schimb să ocupe primul loc la handbal, pe locul al doilea fiind cea din Cărăşeu.

Zeci de minute de mişcare, emoţii în rândul publicului şi al cadrelor didactice participante, fiindcă elevii au fost susţinuţi de profesorii lor Virgil Roatiş din Cărăşeu, Fulop Orsolya din Culciu Mare, Constantin Por din Pomi şi Peter Robert din Vetiş.

În final, toţi copiii au primit diplome şi pacheţele cu dulciuri.

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns