Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

10 permise de conducere au fost suspendate în 5 ore

Sigla Informatia Zilei
Poliţiştii Serviciului Rutier au organizat joi, 6 iunie, între orele 6 - 13, o acţiune de prevenire a accidentelor de circulaţie, în municipiul Satu Mare şi pe alte drumuri naţionale din judeţ. S-a urmărit în mod prioritar depistarea acelor conducători de vehicule care nu respecta limita de viteză admisă pe sectorul de drum pe care circulă şi pentru categoria din care face parte vehiculul condus, precum şi cea impusă prin mijloace de semnalizare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Filtru politie
Filtru politie

Poliţiştii Serviciului Rutier au organizat joi, 6 iunie, între orele 6 – 13, o acţiune de prevenire a accidentelor de circulaţie, în municipiul Satu Mare şi pe alte drumuri naţionale din judeţ. S-a urmărit în mod prioritar depistarea acelor conducători de vehicule care nu respecta limita de viteză admisă pe sectorul de drum pe care circulă şi pentru categoria din care face parte vehiculul condus, precum şi cea impusă prin mijloace de semnalizare.

În contextul acestor acţiuni 10 şoferi au rămas fără permise şi un alt conducător auto, un sătmărean de 56 de ani, s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană având alcoolemia peste limita legală. Autoturismul condus de Istvan K. a fost oprit de echipajele rutiere pe strada Careiului din municipiu, în urma testării cu aparatul etilotest rezultând că acesta avea o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Alţi 4 şoferi au urcat la volan după ce consumaseră alcool, în cazul lor concentraţia de alcool în aerul expirat plasându-se sub limita de la care fapta devine infracţiune. Cei patru au rămas însă fără permise, fiindu-le suspendată exercitarea dreptului de a mai conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

Măsura reţinerii permiselor de conducere a mai fost aplicată de poliţişti şi în cazul a trei şoferi ce au depăşit cu peste 50 km/oră viteza legal admisă, precum şi a altor trei conducători auto ce au fost surprinşi efectuând depăşiri neregulamentare.

Pe parcursul acţiunii poliţiştii au aplicat peste 80 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 10.000 lei, jumătate dintre amenzi fiind aplicate pentru nerespectarea regimului de viteză.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

AMENZI

Furt de câine la Supur

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 3 ianuarie 2024, activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică în județ.