Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Tot mai multe probleme de fond funciar în audienţele de la prefectură

Lucreția Kabai s-a înscris în audiențe în calitate de reprezentant al Asociației de psiho-oncologie, solicitând un spațiu în care asociația să își poată desfășura activitateaLucreția Kabai s-a înscris în audiențe în calitate de reprezentant al Asociației de psiho-oncologie, solicitând un spațiu în care asociația să își poată desfășura activitatea
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Probleme de fond funciar la Barsau
Probleme de fond funciar la Barsau

În audienţele organizate marţi, 16 iulie 2013, de Instituţia Prefectului s-au înscrişi numeroşi sătmăreni care, ca de fiecare dată, au avut de raportat diverse probleme. Majoritatea reclamă probleme de fond funciar.

Prefectul Eugeniu Avram alături de specialişti din cadrul instituţiei pe care o reprezintă a încercat să îi îndrume pe toţi pentru a-şi rezolva necazurile.

 

Nereguli care aşteaptă să fie constatate

 

Mihai Zele din Bixad este nemulţumit că de trei ani încoace aşteaptă din partea instituţiilor abilitate o soluţie la problema sa< “În urmă cu două săptămâni am depus la Prefectură şi un memoriu. Am probleme foarte grave din 2010 încoace. În 25 iunie 2010, primarul din Bixad m-a lovit. De-atunci nu a fost tras la răspundere pentru fapta sa. M-a lovit pur şi simplu în cap. Eu am fost directorul Căminului cultural din Bixad şi postul meu a fost desfiinţat ilegal. Adică într-o şedinţă a consilierilor locali, la terminarea ei, s-a trecut un nou punct pe ordinea de zi prin care am rămas fără loc de muncă. Sunt foarte multe nereguli în comună şi vreau să se ia măsuri. Sunt ameninţat şi mă voi adresa tuturor instituţiilor care pot face ceva”. Prefectul Eugeniu Avram i-a promis lui Mihai Zele că peste două săptămâni se va deplasa la Bixad alături de reprezentanţi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare pentru a vedea ce se petrece acolo, cauza fiind în cercetare la IPJ.

 

Asociaţia de psiho-oncologie are nevoie de un spaţiu

 

Lucreţia Kabai s-a înscris în audienţe în calitate de reprezentant al Asociaţiei de psiho-oncologie, solicitând un spaţiu în care asociaţia să îşi poată desfăşura activitateaLucreţia Kabai s-a înscris în audienţe în calitate de reprezentant al Asociaţiei de psiho-oncologie, solicitând un spaţiu în care asociaţia să îşi poată desfăşura activitatea
Lucreţia Kabai s-a înscris în audienţe în calitate de reprezentant al Asociaţiei de psiho-oncologie, solicitând un spaţiu în care asociaţia să îşi poată desfăşura activitatea

Lucreţia Kabai s-a înscris în audienţe în calitate de reprezentant al Asociaţiei de psiho-oncologie, solicitând un spaţiu în care asociaţia să îşi poată desfăşura activitatea< “Vreau să solicit în numele asociaţiei un spaţiu în care să putem să lucrăm. Profesia e psiho-oncolog este una nouă şi s-a născut tocmai pentru a veni în sprijinul bolnavilor de cancer, din păcate tot mai mulţi la număr. Am format această asociaţie alături de un grup de specialişti, toţi membrii fondatori având universitatea terminată. Vrem să lucrăm ca voluntari, ne dorim mult să ajutăm”. Lucreţia Kabai s-a adresat în scris în acest sens şi Primăriei municipiului Satu Mare, dar şi Consiliului Judeţean.

 

Audienţe pe teren

 

Şi pentru că în fiecare săptămână în audienţele pe care le organizează Prefectura sunt puse pe masă o mulţime de probleme de fond funciar şi reclamaţii la adresa Comisiilor locale de fond funciar, prefectul Eugeniu Avram şi-a propus să participe la şedinţele acestor comisii, prin sondaj, în cât mai multe comune din judeţ.

 

Puteti citi continuarea in editia tiparita din 17 iulie 2013 disponibila la chioscurile de ziare sau in editia electronica (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. dupa cum ati auzit promisiunea domnului prefect a zis ca va veni peste doua saptamani la bixad dar iata ca a trecut doua luni si anca nu a ajuns nu stiu ce se antanpla cred ca voi mai merge eu anca odata an audienta pe urma ma voi duce la dna,apoi la anticoruptie,apoi la guvern eu cred ca cineva trebuie sa ia masuri anpotriva primarului ,si-a secretarului caci nu a facut nimic bun pentru com. bixad -au mancat totiiii bani statului sunt cei mai marii vanatorii de averii ,si au facut abuz an servici, fals an acte ,as dori ca cei de la prefectura ,si cei de la dna sa verifice toate actele din primaria bixad ,din ultimii -cinci ani ,catii banii au intrat si unde sunt -oamenii ca acestia au facut criza an tara opriti hotia si pe hoti..eu va dau un sfat bun,-nu fitii fatarnici si mincinosi caci va veni judecata si la voi ,nu veti duce nimic cu voi an lumea cealalta.,decat pacatele ,faptele,,iar an urma voastra nu lasati decat -blestem copiilor vostri-,caci orice greseala face parintii sufera copii.

Lasă un răspuns