Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Marco Bota aproape de titlul de campion național

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

După ce a câștigat a IV-a etapă de karting

DIGITAL CAMERALa sfârșitul săptămânii trecute s-a desfășurat o nouă etapă de karting din Campionatul Național organizat de Federația Română de Automobilism Sportiv. După cum ne-a obișnuit, sătmăreanul Marco Bota, în vârstă de 9 ani, s-a întors și de această dată cu un rezultat excelent.

Astfel, în etapa a IV-a de la București tânărul pilot s-a clasat pe primul loc la clasa pufo. Menționăm faptul că Marco a avut în calificări cel mai bun timp pornind în finală din pole-position. Cu victoria din capitală se află în clasamentul general pe primul loc cu 170 de puncte, cu 46 mai multe decât ocupantul locului doi. În aceste condiții, titlul de campion național este foarte aproape. Mai poate fi pierdut, și să sperăm că nu se va întâmpla acest lucru, doar în cazul în care abandonează o cursă. În cele patru etape desfășurate, Marco Bota a obținut 3 locuri I și un loc II, la Prejmer. Acolo a pornit de pe locul 2 al grilei de start, a condus cursa în primele 3 tururi, însă ghinionul a făcut ca Marco să fie lovit și scos de pe pistă. În cele din urmă a reușit să-și pună kartul pe circuit și a terminat pe locul 2.

În ceea ce privește CN, mai sunt de disputat 2 etape, la sfâșitul acestei luni la Prejmer, iar în 21-22 septembrie în București. Marco concurează pentru CSM Satu Mare și este antrenat de Gheorghe Takacs.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns