Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

O seară de toamnă în ritmuri reggae în aer liber

Straight Up în acțiune
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Straight Up în acțiune
Straight Up în acțiune

    Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu” a programat pentru sâmbătă un nou concert în aer liber, în Pasajul pietonal “Corneliu Coposu”. După seara folk de vineri, în această seară ne întâlnim, de la ora 20, cu relaxantele ritmuri reggae în compania formației Straight Up, care abordează și stilul ska.

Trupa s-a înfiinţat în 15 mai 2012 şi are următoarea componenţă: Feleg Gabor- bass, Oláh Kristóf – sintetizator, voce, chitară, Nagy Abel – tobe, Török Attila – trompetă, Takács Akos – saxofon, Falup Bernadette – voce, elevi sau foşti elevi la Liceul de Artă „Aurel Popp”. Participă la concerte şi festivaluri, sunt invitaţi deseori la concerte în cluburi. În caz de vreme rea, spectacolul se va muta în sediul Centrului din Piața 25 Octombrie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

A fost identificată cea mai sănătoasă brânză din lume

Brânza este un aliment comun din dieta oamenilor. Fie că ne aflăm în România, Franța sau Rusia, diferite sortimente de brânză se regăsesc pe mese. De-a lungul timpului au apărut diferite tipuri de brânză, unul dintre cele mai interesante fiind cea cu mucegai. Cât de sănătoasă este, de fapt, brânza cu mucegai?