Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Casa lui Radu I. Lazăr din Botiz a fost mistuită de flăcări

pompieri satmareni la stingerea unui incendiu
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
pompieri satmareni la stingerea unui incendiu
pompieri satmareni la stingerea unui incendiu

Membrii familiei au rămas numai cu hainele de pe ei

Sâmbătă, în jurul orei 10,30, Detaşamentul de pompieri al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” Satu Mare a intervenit în trei autospeciale la incendiul izbucnit la casa lui Radu I. Lazăr, din Botiz, strada Veseliei nr. 11.

La faţa locului, pompierii au constatat că nu doar acoperişul şi etajul casei cu pricina, aflată în construcţie, sunt în flăcări, ci şi acoperişul imobilului vecinului, aflat la circa 5 metri de cea în care s-a declanşat incendiul.

În jurul orei 11,30, incendiul la casa lui Radu I. Lazăr şi la acoperişul casei vecine, a fost lichidat. Cauza izbucnirii se pare a constituit-o coşul de fum care, conform spuselor proprietarului, fusese recent construit.

Proprietarul casei ne-a declarat că a venit acasă în jurul orei 10,30, s-a culcat şi, la câteva minute, a auzit pocnituri puternice, dar n-a ştiiut că îi arde casa decât atunci când vecinii au început să strige că aceasta a luat foc.

“Când ne-am trezit, focul era deja peste noi. Am fugit în stradă cu soţia şi cele două fiice numai cu hainele pe care am apucat le le îmbrăcăm în grabă. Am apucat atât eu cât şi vecinul să scoatem maşinile din curţi. duppă care am fugit  afară. În camera de sus aveam toată mobila şi toate celelalte lucruri ale noastre, pentru că la parter încă se lucrează. Au ars toate, dar am am scăpat noi cu viaţă”, ne-a spus proprietarul casei mistuite de flăcări.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

3 comentarii

  1. va rog sa ma ajutati sant in italia sas dori sa scriu in jurnal despre mine ceva inportant si nustiu cum sa dau deun jurnalist sa scriu cevrau salezic sascrie depoate injurnale daca puteti sa ma ajutati samacontacteze un jiurnalist pe emeil celamscri sus va multumesc mult .

  2. dumnezeu il pedepseste pentru toate relele celofacut mie si parinzilor miei si altora .afost prea mandru afos un om ce bajocora pealti acum dumnezeu ia facut sa vada ca puterea lui emare va invaza minte ca delume isbate joc dar de dumnezeu nu eu nu ma bucur de necazul nimanui si nu iam dorit raul dar vreau numai sai dau denzeles sa nu ne punem inpotriva domnului.

Lasă un răspuns