Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Mare sărbătoare la Centrul Maternal Lorena: bebeluşul beneficiar Matei Vasile a fost botezat

Familia Bozga a ales hăinuțele copilului, a pregătit o masă festivă și un tortuleț pe măsură, iar evenimentul a fost organizat cu lux de amănunte de șefa centrului maternal și personalul de specialitate
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

1

O zi de mare sărbătoare sâmbătă la Centrul Maternal Lorena din Satu Mare. Un voinicel pe nume Matei Vasile, copilaş care beneficiază de serviciile oferite de această instituţie a primit taina Sfântului botez.

În clădirea Centrului maternal Lorena sunt zeci de poveşti an de an, zeci de mămici ajutate să înceapă o viaţă mai bună, zeci de sufleţele de copilaşi îndrumate spre ceva mai bun şi mai frumos. Pe lângă un acoperiş deasupra capului şi multă linişte, mamele şi copiii lor au siguranţa zilei de mâine şi pot să le ofere copiilor pe care i-au adus pe lume condiţii optime de viaţă.

Aşa este şi cazul lui Matei Vasile, bebeluşul botezat sâmbătă la Catedrala Ortodoxă “Adormirea Maicii Domnului”. Au fost clipe pline de emoţii atât pentru mămica lui, cât şi pentru naşii spirituali, Simona şi Cristian Vasile Bozga, “doi oameni cu suflet mare care participă la foarte multe activităţi în cadrul centrului”, după cum ne mărturiseşte Mihaela Şuteu – şef Centru Maternal Lorena. Printre lacrimi de bucurie şi gângurit de bebeluş, părinţii spirituali au fost alături de finul lor la botezul oficiat de preotul Cristian Boloş. Şi naşii ştiu şi se bucură că au îndatorirea de a îngriji viaţa sufletească a micuţului Matei Vasile, ştiu că va sosi clipa să îl înveţe adevărurile dreptei credinţe pentru a face din el un bun credincios.

2

Familia Bozga a ales hăinuţele copilului, a pregătit o masă festivă şi un tortuleţ pe măsură, iar evenimentul a fost organizat cu lux de amănunte de şefa centrului maternal şi personalul de specialitate care le mulţumesc tuturor celor ce se implică în activităţile centrului şi îi invită pe sătmăreni să se apropie de activităţile Centrului maternal Lorena şi, de ce nu, să îi cunoască pe copilaşi, să descopere poveştile de viaţă ale mămicilor lor şi poate chiar să fie la rândul lor naşi de botez ai unor prichindei minunaţi.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns