Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Moţiunea de cenzură a USL împotriva Guvernului Ungureanu a trecut cu sprijinul PDL

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Fostul deputat PDL Nicuşor Păduraru susţine că moţiunea de cenzură a USL din aprilie 2012 împotriva Guvernului Ungureanu a trecut cu sprijinul PDL şi că a primit telefoane de la unii şefi din partid care i-au spus că prezenţa la lucrările plenului nu este neapărat necesară.

Nicuşor Păduraru a declarat, vineri, corespondentului Mediafax că nu ştie cine din PDL a coordonat acţiunea de cădere a Guvernului Mihai Răzvan Ungureanu, dar că este convins că a fost vorba despre o trădare din zona democrat-liberalilor.

“Pot spune că a fost o trădare exact din zona responsabilă pentru a susţine propriul guvern, adică din zona PDL. Greii din PDL au jucat o falsă susţinere, o spun pe faţă şi fără reţineri. A fost un moment în care eram sunat personal, şi eu şi alţi colegi, ori de Mircea Toader ori chiar de Roberta Anastase, pentru a ni se da de înţeles că nu e neapărat necesară prezenţa la lucrările plenului, şi nici la votul moţiunii USL”, afirmă fostul deputat democrat-liberal.

El spune că în perioada respectivă, care a dus la căderea Guvernului Ungureanu, crearea unei stări de lehamite printre parlamentarii PDL a fost premeditată.

“În situaţii similare, întotdeauna ne întâlneam şi abordam strategia politică. La momentul căderii Guverului Ungureanu, n-a mai fost nici o coordonare, iar reacţiile greilor din PDL păreau mai degrabă orientate spre a da o lecţie lui MRU, cel care putea să le zguduie serios scaunele în interiorul partidului, dacă ar fi dorit să devină membru”, a mai afirmat fostul deputat democrat-liberal.

Nicuşor Păduraru a fost deputat în perioada 2008-2012, fiind ales la Iaşi pe listele PDL.

În urmă cu câteva luni, el şi-a anunţat demisia din PDL, înscriindu-se în Partidul Mişcarea Populară.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns