Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

TURISM

Careiul este promovat la târgul de turism de la Cluj-Napoca

    Direcţia de Cultură, Sport şi Turism, în colborare  cu Centrul de Promovare a Turismului Cultural "Grof Károlyi" din Carei, continuă campania de promovare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

După ce la sfârşitul săptămânii trecute reprezentanţi ai acestor instituţii au participat la Bucureşti, la Romexpo, la un târg specializat de turism, iată că în acest sfârşit de săptămână promovarea continuă.

După cum am aflat de la Bogdan Georgescu, directorul Direcţiei de Cultură, Sport şi Turism Carei, în perioada 22-24 noiembrie, la Cluj-Napoca, are loc un nou târg de turism. Centrul de Promovare a Turismului Cultural “Grof Károlyi” va fi prezent cu un stand propriu de promovare turistică a municipiului Carei.

Măsurile de mediatizare întreprinse şi până acum au dat roade. Numeroase grupuri de turişti din judeţ, din ţară şi chiar din străinătate au trecut în acest an pragul Castelului Karolyi din Carei. Este vorba despre zeci de mii de turişti.

Materialele promoţionale editate pentru aceste târguri promoţionale conţin informaţii despre atracţiile turistice, istoria oraşului, cea a familiei Károlyi şi a Castelului, precum şi posibilităţile de agrement şi cazare din Carei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns