Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Un bărbat de 48 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulaţie la Iojib

Sigla Informatia Zilei
În această dimineaţă, după ora 6, un accident mortal s-a produs pe DN 1C, în localitatea Iojib. Şoferul unui tir a adormit la volan şi a intrat în maşina condusă de un sucevean de 48 de ani, care a decedat. În maşină se afla şi soţia bărbatului, care a ajuns în stare gravă la spital.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

ACCIDENTÎn această dimineaţă, după ora 6, un accident mortal s-a produs pe DN 1C, în localitatea Iojib. Şoferul unui tir a adormit la volan şi a intrat în maşina condusă de un sucevean de 48 de ani, care a decedat. În maşină se afla şi soţia bărbatului, care a ajuns în stare gravă la spital.

 

La faţa locului au intervenit de îndată poliţiştii Serviciului Rutier şi ai Secţiei 2 Livada Poliţie Rurală, care au investigat împrejurările producerii tragicului eveniment rutier. Din primele cercetări a rezultat că Nicolae V., de 49 de ani, din Zalău, conducând un autotractor cu semiremorcă, a adormit la volan şi a pătruns pe sensul opus de circulaţie intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de Vili C., de 48 de ani, din Vatra Moldoviţei.

Bărbatul şi-a pierdut viaţa în urma impactului dintre cele două vehicule, iar soţia sa, în vârstă de 44 de ani, care se afla, de asemenea, în maşină, a fost rănită grav.

Lui Nicolae V. i-au fost recoltate probe biologice pentru a se putea stabili o eventuală alcoolemie.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările în acest caz de ucidere din culpă.

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns