Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PDL nu participă la comisia CEC pentru verificarea creditului Ioanei Băsescu

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Parlamentarii PDL nu vor participa la comisia privind anchetarea CEC, a declarat, luni, preşedintele PDL, Vasile Blaga, arătând că prin iniţiativa înfiinţării unei astfel de comisii Victor Ponta demonstrează că de fapt nu vrea să discute în spaţiul public bugetul.

“Nu vom participa la nicio astfel de comisie CEC pentru că de fapt ce vrea Ponta? Nu vrea să discute în spaţiul public bugetul. Aceasta este intenţia domniei sale şi atunci acest om care minte cum respiră (…) vrea să deturneze atenţia opiniei publice de la problemele mari pe care le ridică această construcţie bugetară, cea mai contestată după 1990”, a precizat Vasile Blaga, întrebat în legătură cu participarea parlamentarilor PDL la constituirea comisiei de anchetă CEC.

Fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu, Ioana, a achiziţionat un teren în judeţul Călăraşi, cu un credit făcut la CEC, amintește Mediafax.

Plenul Senatului a aprobat, la mijlocul lunii noiembrie, iniţierea unei anchete parlamentare privind activitatea CEC – Bank S.A de către Comisia pentru buget-finanţe.

Membrii Comisiei de buget din Senat, care anchetează activitatea managerială a CEC Bank, au decis, ulterior, să solicite băncii transmiterea, până în data de 9 decembrie, a listei tuturor creditelor acordate în condiţii speciale, începând cu anul 2011.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns