Image 1
Image 2
Acasa

ALEGERI 2024

Victor Ponta se desparte de Marcel Ciolacu: Pro România va candida separat de PSD la europarlamentare

Cu un optimism debordant, Biroul Executiv Național al Pro România a luat hotărârea fermă de a intra în competiție cu liste proprii la alegerile pentru Parlamentul European. Victor Ponta este propulsat în fruntea listei.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cu toate că Victor Ponta și Marcel Ciolacu par să fie la “unison” și Ponta chiar fiind consilierul premierului, la alegerile europarlamentare, Pro România și PSD decid să-și arate independența în bătălia electorală! Cu un optimism debordant, Biroul Executiv Național al Pro România a luat hotărârea fermă de a intra în competiție cu liste proprii la alegerile pentru Parlamentul European. Victor Ponta este propulsat în fruntea listei.  O alegere atât de surprinzătoare în politica românească, în care unitatea și coerența par să fie cuvinte-cheie.

 

 

Într-o conferință plină de încredere, europarlamentarul Corina Crețu a anunțat cu entuziasm că Pro România, un partid social-democrat de excepție, va face cale separată de PSD la europarlamentare. Cu un discernământ admirabil, ea a subliniat competența membrilor săi în a gestiona crize precum cea energetică, explozia prețurilor sau problemele fermierilor. Cine nu ar fi încântat să vadă o asemenea unitate și solidaritate între forțele politice care își urmăresc propriile interese?

 

 

Corina Crețu ne avertizează cu seriozitatea cuvenită despre pericolele “ideilor antieuropene” și a forțelor extremiste care ar putea amenința integritatea cetățenilor est-europeni. Așadar, în fața acestor decizii inspirate și a avertismentelor subtile, poporul român trebuie să își aleagă cu înțelepciune reprezentanții în Parlamentul European.

 

 

Judeţele au fost solicitate să transmită propunerile de candidaţi pentru Parlamentul European. Suntem un partid social-democrat, cu oameni profesionişti care pot face faţă la provocările actuale, începând cu criza energetică, explozia preţurilor, problemele fermierilor, ca şi contextului internaţional legat de Ucraina şi conflictul din Orientul Mijlociu.

 

 

În contextul politic actual ne putem consolida şi ridica. Avem 2.500 de aleşi locali, primari, viceprimari şi peste 1.000 de consilieri locali, care sunt convinsă că vor să facă numai bine pentru semenii şi comunităţile lor”, a declarat, sâmbătă, pentru Agerpres, europarlamentarul Corina Creţu.

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with