Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Zerul, licoarea minune pentru corpul perfect

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

zer

Zerul este un lichid care rămâne în urma preparării brânzeturilor. Are o culoare galbenă, este tulbure și are un gust acru, dar este și foarte sănătos, având multe vitamine, potasiu, calciu și iod. Conține substanțe hrănitoare și poate fi asimilat cu laptele, cu excepția faptului că are mai puține grăsimi.

Proteinele din zer conțin cea mai mare concentrație de aminoacizi, fiind o sursă de energie. Consumul de zer este indicat pentru persoanele care fac eforturi fizice prelungite și solicitante. Zerul stimulează imunitatea prin conținutul de lactoferină și protejează împotriva demineralizării țesuturilor dentare.

O dietă cu zer este foarte simplu de menținut. Nu te obligă să renunți la anumite alimente, însă trebuie să fi atent la o alimentație sănătoasă și echilibrată din punct de vedere nutrițional. În timp vei observa cum silueta se îmbunătățește, musculatura se tonifiază și devine mai fermă.

Cum te ajută zerul să slăbești

Cel mai bun zer, este cel obținut de tine în casă, fie că este de vacă sau de capră.

Calitatea de bază a acestei băuturi este că nu conține multe calorii. Un pahar din această băutură are doar 48 de kilocalorii și se poate bea în loc de apă. Ajută la eliminarea reziduurilor din organism, potolește foamea și setea. Proteinele refac mușchii și accelerează metabolismul.  Astfel, organismul tău va arde grăsimile din depozitele adipoase pentru a-ți conferi energia de care ai nevoie în timp ce masa ta musculară devine mai tonifiată și capătă fermitate.

Cum se ține o dietă cu zer

Metoda cea mai simplă este de a adăuga în fiecare zi câte 250 ml. În prima zi începeți cu un litru, care se bea treptat. În următoarele zile adugați cantității de un litru câte 250 ml astfel ca în a cincea zi să beți 2 l. După care este nevoie să scădeți câte 250 ml zilnic, până beți din nou un litru. Această cură simplă se poate repeta după o lună.

Zerul detoxifică organismul

Este bogat în acid orotic (vitamina B13), care contribuie la curățarea vaselor de sânge și la scăderea nivelului de colesterol. Protejează flora intestinală, îmbunătățește digestia și curăță organismul de toxinele acumulate în timp.

Zerul este un medicamt natural, benefic pentru combaterea multor boli. Italienii au și un proverb vechi care atestă beneficiile curative ale zerului „Dacă toată lumea ar fi hrănită cu zer, doctorii ar da faliment”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns